Ilmoitusluontoista

Ilmoittelen vain että pulinan twitteriin ei enää tule mahtavia IRC-linkkejänne. Syynä scriptin hajoaminen. Ei ehdi/jaksa korjailla. Päivittelen Twitteriä vähän verkkaisempaan tahtiin taas jollakin turhalla. Rakas bottimme kummitus on muutenkin ollut päivittämättä, joten jotkut scriptit saattavat tökkiä. Näistä varmaan tunnetuin !horo eli päivän horoskooppi, joka vaatii pienen potkun perseelle aina jos kummitus sattuu lentämään pihalle. Onneksi botti pysyy pitkään kerrallaan paikalla, joten tätä joutuu tekemään harvoin.

Kolmas juttu minkä huomasin tänään, on ne scriptit jotka vaikuttavat tämän www.pulina.fi sivun toimintaan, eli käyttäjämäärä ja topic. Jos netti meillä katkee (ja luonnollisesti minä, mustikkasoppa ja kummitus (sekä shellin minulta ottaneet zardag ja uuppi) lentävät pihalle), myös sivut hajoavat hetkeksi. Jos joku jää rikki, ilmoittakaa minulle!

Muut botin ominaisuudet eivät oikeastaan yski, nämä pari vain. Muistakaahan ilmoittautua kesäkuun miittiin! Sitä innolla odotellessa.

rolle

Tämän sivuston ja sen kanavan perustaja, ja ylläpitäjä, ystävällinen hevi-ihminen, elokuvafriikki joka harrastaa vapaa-aikanaan perhe-elämää ja tietokoneita.