Valmistujaisviikonlopun juhlatunnelmia

Outoa, eikö: minä, juuri 20 täyttänyt opiskelija juhlin vuotta nuorempien valmistumista oman valmistumiseni vasta häämöttäessä vuoden päässä. Ja ei, en ole jäänyt kertaakaan luokalleni, enkä ole jättänyt yhtään koulua kesken. Ei, en ollut kymppiluokalla. Oma koulutuslinjani kestää neljä vuotta ja nyt kysyt että niin, mutta eikös sun silti ois pitäny valmistua nyt. No ei, kun opiskelin peruskoulun jälkeen vuoden verran kansainvälisyyttä ja kieliä. Että näin.

Mutta ne juhlatunnelmat: suolaista ja makeaa syömistä, juotavaksi kahvia ja mehua. Viralliset juhlaosuudet kierrettiin nopeasa tahdissa kolmessa eri juhlapaikassa ja suunniteltiin niiden jälkeen menoa saunalle jatkoille. Sekin suunnitelma sitten jäi kun tässä viimeisessä paikassa oltiinkin jo niin myöhään että armoton väsymys kaatoi sänkyyn. Juhliminen siis aloitettiin jo perjantaina kun ammattikoulusta valmistunut ystäväni juhli oikein isosti omaa valmistumistaan, ja jatkettiin heti aamulla etukäteisjuhlinnalla toisen ystävän ylioppiluutta (menikö ees kieliopillisesti oikein?)

(ja miks ees kirjotan noin kirjakielellä, öö, ei ees oo mun tapasta, ainakaa kauheen usein) :PP

Juhlatunnelma nyt vähän latistui. Olen jumissa porukoilla ku auto on siskolla kuuteen asti ja isä ei suostu heittämään mua keskustaan koska aion lähteä uudelleen saman viikonlopun aikana kauas, että onko mulla muka liikaa rahaa.. No koittakaa ite olla kaks kuukautta ulkomailla niin ettei voi soittaa ku ois niin sikakallista saati sitte nähä ku ei oo samassa maassa ees. Täytynee sit tarttua tähän nymfokitiaran ehdotukseen ja liftata :D (ja ei olis ees eka kerta ku liftaan, oon jo konkari) Sanotaan näin että pakko mun on sinne mennä ku pikkusisko tarvii mua taas vaihteeks oikein kipeästi. Eiköhän tästä jotenkin selvitä. stay tuned ->

j-tek

Tutustumisen arvoinen uskottava työntekijä ja ahkera pulisija, joka pyrkii ottamaan kaikkien tunteet huomioon.