päivitykset

Pulinalla nyt keskustelufoorumi!

Pitkään sitä mietittiin ja siellä se nyt on. Ei mulla muuta. Foorumiin pääset osoitteella keskustelu.pulina.info. Liity ihmeessä mukaan keskusteluun. Foorumi on ensisijaisesti tarkoitettu ihan kaikille, myös ei-irkkaajille. Kaikki on vähän kesken vielä, joten älä välitä siitä. Aloita keskustelu vaikkapa täällä.

Pulina.info vaihtoi palvelinta

Pulinan verkkosivut ovat olleet tänään hetken alhaalla, koska palvelinta on vaihdettu turvallisempaan. Nykyään sivut ovat apache2:n päällä lighhttpd:n sijaan. Muita muutoksia ei pitäisi olla, ja sivujen pitäisi toimia nyt normaalisti. Jos ongelmia ilmenee, ilmoitathan niistä minulle. Palvelin vaihtui eikä kukaan edes huomannut :-) Näin aina parempi. Tuhannet kiitokset jälleen Villelle.

Ilmoitusluontoinen asia

Kuten varmaan huomasitte pulina.info on ollut vuorokauden toimimattomana. Syynä siihen palvelimen vaihto. Nyt toivottavasti pysyttelemme vakaammalla ja tietoturvallisemmalla maaperällä. Kaikki toimii kuten ennenkin, paitsi galleria.pulina.info. Se tullaan laittamaan myöhemmin… Kommentoikaa jos joku asia on pielessä, niin korjaillaan.