bloggaaminen

Mitä ylläpidolle kuuluu?

Pulinan blogi on viettänyt pitkään hiljaiseloa. Kukaan ei lisäkseni ole innostunut bloggaamaan, näemmä. Tai sitten kaikilla on ihan yhtä kiire. Kanavan operaattoreille kuuluu hyvää, ainakin itselleni.

Pidempiaikainen hiljaiseloni kanavalla on johtunut ajanpuutteesta, ei siitä ettenkö haluaisi irkata. Tai no, ei oikeastaan ajanpuutteestakaan, vaan siitä että on ollut niin paljon muuta tekemistä. IRC on aina auki toisessa ikkunassa ja käytän sitä privakeskusteluihin, bitlbeen kautta skypetykseen, mesetykseen ja Facebook-chattailyyn – kätevää kun kaikki on IRCissä. Lisäksi olen paljon pyörinyt devauskanavilla. Pulina on vaan jäänyt vähemmälle jostain kumman syystä.

Osittain syynä on se, että pistin oman firman pystyyn tänä keväänä. Jos mielit bloggailla tänne ja irkkaat kanavalla, pistä minulle viestiä. Jos kaipailet itsellesi, yrityksellesi tai bändillesi nettisivuja, samaan paikkaan voi pistää viestiä. :-) irkkaillaan!

Tylsistymisen tulos

22:40:33 <@rolle> Blogatkaa joku.
22:40:43 <@Speadfreak> Asw, ehkä et vain osaa.
22:40:46 < Hupakko> rolle: älä nyt hoputa niitä :D
22:40:49 < siilis> rolle bloggaa ite.

Niinpä päätin blogata itse. Olette ihan tylsiä. Irkissä on ollut melko hiljaista tänä iltana. Niin hiljaista, että olen ikävystynyt. Siksi olenkin hieman katkera siitä että en saanut saunavuoroa perjantaille, kun joku pälli oli sen itselleen varannut. Pitänee oottaa että se muuttaa siitä pois, niin saa sen varattua itselleen – jos silloinkaan ehtii.

Jyväskyläläinen metallibändi Soulfallen soi. Soulfallenin laulaja (kyllä minä lempibändini tunnen) kehui Nummirockissa paitaani, ja oli muunmuassa kanssani samassa moshpitissä Sotajumalan esiintymisen aikaan. Enpä sen enempää jutellut hänen kanssaan, vaikka olisi varmaan kiintoisaa vaihtaa pari sanaa. Muilla en Soulfallenin paitaa nähnyt päällä, joten ehkä olin koko festareilla ainoa Soulfallen-fani.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Ole hyvä siilis, ja blogatkaahan te muutkin. Ei se tekstin tuottaminen niin vaikeaa ole. Tässäkin meni se 2 minuuttia abouttiarallaa.