Mitä ylläpidolle kuuluu?

Pulinan blogi on viettänyt pitkään hiljaiseloa. Kukaan ei lisäkseni ole innostunut bloggaamaan, näemmä. Tai sitten kaikilla on ihan yhtä kiire. Kanavan operaattoreille kuuluu hyvää, ainakin itselleni.

Pidempiaikainen hiljaiseloni kanavalla on johtunut ajanpuutteesta, ei siitä ettenkö haluaisi irkata. Tai no, ei oikeastaan ajanpuutteestakaan, vaan siitä että on ollut niin paljon muuta tekemistä. IRC on aina auki toisessa ikkunassa ja käytän sitä privakeskusteluihin, bitlbeen kautta skypetykseen, mesetykseen ja Facebook-chattailyyn – kätevää kun kaikki on IRCissä. Lisäksi olen paljon pyörinyt devauskanavilla. Pulina on vaan jäänyt vähemmälle jostain kumman syystä.

Osittain syynä on se, että pistin oman firman pystyyn tänä keväänä. Jos mielit bloggailla tänne ja irkkaat kanavalla, pistä minulle viestiä. Jos kaipailet itsellesi, yrityksellesi tai bändillesi nettisivuja, samaan paikkaan voi pistää viestiä. :-) irkkaillaan!

rolle

Tämän sivuston ja sen kanavan perustaja, ja ylläpitäjä, ystävällinen hevi-ihminen, elokuvafriikki joka harrastaa vapaa-aikanaan perhe-elämää ja tietokoneita.