työ

Mitä kuuluu?

Monet ovat varmaan huomanneet ajoittaisen poissaolevuuteni kanavalla. Se johtuu yksinkertaisesti siitä että työni syö suurimman osan ajastani. Iltaisin ja viikonloppuisin olen väsynyt tai sillä tuulella etten jaksa pahemmin irkkailla. Teen työkseni nettisivuja, web-kehitystä, sosiaalisen median päivittelyä, joten luonnollisesti irkkailen silloin tällöin töistäkin. Aina ei vain kuitenkaan kerkiä.

Siksi olisikin kiva nähdä teidän juttuja täällä bloginkin puolella. Jos olet innokas bloggaaja (tai vaikka vähemmänkin innokas), voin luoda sinulle tunnukset niin että pääset kirjoittelemaan. incidencen kanssa mietittiin jos kehitettäisiin tänne nettisivujen puolelle jonkinlainen profiili-kuvagalleriasysteemi (sori dafis kun en ole vieläkään kerinnyt ryhtyä toimeen!). Saa nähdä tuleeko tapahtumaan vielä tänä vuonna. Kovat on ainakin suunnitelmat.

Karttaa ei ole päivitelty, sinne pääsee myös halutessaan. Laittakaa vaan privaviestiä mulle. Mukavaa nähdä että kanavalle on tullut uusiakin. Yllättävän moni tyypeistä mennyt minulta ohi. Voin silti ylpeänä sanoa että olen tavannut reilusti yli puolet pulinalaisista. Hyvä porukka. Jatkakaa.

Hupsista, elämä on kummallista

Näin siinä taas kävi että elämä pääsi yllättämään iloisesti. Välillä on mukavia tällaiset iloiset yllätykset.

Oon ollu nyt viikon leirillä isosena, ja ehtiny vain harvoin koneelle ja sillonki lähinnä facebookkia päivittämään. Leiriläiset on ollu tosi mukavia ja tääl on muutenki ollu tosi rentoo, opettajien kans on pidetty hauskaa ja puhuttu mukavia, ja isosten kans on käyty uimassa ja shoppailemassa. Ainut ongelma on vaa ollu ettei oo ku yks auto käytössä, mut se lähinnä vaan hidastaa, ei estä toimintaa..

Pari kesäkuukautta jotka oon ollu Suomessa, on menny nopeesti töitä tehdessä, siitä jo tiedättekin aika paljon, mutta mitä kaikkea on tapahtunut kulissien takana, on vielä varmaan suurelta osin hämärän peitossa. Ku olin viel Saksassa, mietin et ku täs on sinkkuna ollu jo pitkään ja ois mukava jos ois joku tyttökaveri, nii et kuka vois olla sellanen jonka kans vois suunnitella elämää pitemmälleki.. En kyl sit saanu oikei mitää aikaseks, olin ite ulkomailla, osa kavereista oli ulkomailla ja loput sit tietty Suomessa, johon en tietenkää voinu soittaa normaalisti puhelimella. Ja harmikseni suurella osalla kavereista ei oo skypeä käytössä, joten yhteydenpito oli aika heikkoa.

Suomessa ollessa pitkillä työkeikoilla oli kyl sit aikaa puhua puhelimes, mut ei oikei kiinnostusta ajatella naisasioita.. Elämä mateli eteenpäin, ja rahan tienaaminen oli kovastikin pääaiheena. Aikaisemmin keväällä olin jo sopinu et tuun tänne leirille isoseks, mikä toisaalta ei liity tähän, mutta toisaalta taas liittyy hyvinkin paljon. Asia joka nyt on päällimmäisenä mielessä, ei välttämättä ois tapahtunu jos oisin tehny nytkin pitkää työpäivää ajattelematta ystäviä. Muutaman lomaviikonlopun aikana ehdin olla kavereitten kanssa ja silloin tuli tietysti mietittyä et oispa kiva oma tyttökaveri. Ja samalla tietysti kateltua vähän taas sillä silmällä naisia ^^ mut sitte tää tuttu ihana ihminen, johon olin jo pitkään ollut hiukan ihastunut, päätti osoittaa vastarakkautta. Kiitos susalyn <3

stay tuned ->