Mitä kuuluu?

Monet ovat varmaan huomanneet ajoittaisen poissaolevuuteni kanavalla. Se johtuu yksinkertaisesti siitä että työni syö suurimman osan ajastani. Iltaisin ja viikonloppuisin olen väsynyt tai sillä tuulella etten jaksa pahemmin irkkailla. Teen työkseni nettisivuja, web-kehitystä, sosiaalisen median päivittelyä, joten luonnollisesti irkkailen silloin tällöin töistäkin. Aina ei vain kuitenkaan kerkiä.

Siksi olisikin kiva nähdä teidän juttuja täällä bloginkin puolella. Jos olet innokas bloggaaja (tai vaikka vähemmänkin innokas), voin luoda sinulle tunnukset niin että pääset kirjoittelemaan. incidencen kanssa mietittiin jos kehitettäisiin tänne nettisivujen puolelle jonkinlainen profiili-kuvagalleriasysteemi (sori dafis kun en ole vieläkään kerinnyt ryhtyä toimeen!). Saa nähdä tuleeko tapahtumaan vielä tänä vuonna. Kovat on ainakin suunnitelmat.

Karttaa ei ole päivitelty, sinne pääsee myös halutessaan. Laittakaa vaan privaviestiä mulle. Mukavaa nähdä että kanavalle on tullut uusiakin. Yllättävän moni tyypeistä mennyt minulta ohi. Voin silti ylpeänä sanoa että olen tavannut reilusti yli puolet pulinalaisista. Hyvä porukka. Jatkakaa.

rolle

Tämän sivuston ja sen kanavan perustaja, ja ylläpitäjä, ystävällinen hevi-ihminen, elokuvafriikki joka harrastaa vapaa-aikanaan perhe-elämää ja tietokoneita.