sekalaista

Mitä ylläpidolle kuuluu?

Pulinan blogi on viettänyt pitkään hiljaiseloa. Kukaan ei lisäkseni ole innostunut bloggaamaan, näemmä. Tai sitten kaikilla on ihan yhtä kiire. Kanavan operaattoreille kuuluu hyvää, ainakin itselleni.

Pidempiaikainen hiljaiseloni kanavalla on johtunut ajanpuutteesta, ei siitä ettenkö haluaisi irkata. Tai no, ei oikeastaan ajanpuutteestakaan, vaan siitä että on ollut niin paljon muuta tekemistä. IRC on aina auki toisessa ikkunassa ja käytän sitä privakeskusteluihin, bitlbeen kautta skypetykseen, mesetykseen ja Facebook-chattailyyn – kätevää kun kaikki on IRCissä. Lisäksi olen paljon pyörinyt devauskanavilla. Pulina on vaan jäänyt vähemmälle jostain kumman syystä.

Osittain syynä on se, että pistin oman firman pystyyn tänä keväänä. Jos mielit bloggailla tänne ja irkkaat kanavalla, pistä minulle viestiä. Jos kaipailet itsellesi, yrityksellesi tai bändillesi nettisivuja, samaan paikkaan voi pistää viestiä. :-) irkkaillaan!

Pulinan uudet sivut valmiit

Tässäpä se nyt sitten olisi. Nämä ovat vielä testivaiheessa, joten älä ihmettele jos mikään ei toimi (sillä mikään ei oikeastikaan toimi). Kello on jo paljon, ja lupasin itselleni että menen viimeistään kolmelta nukkumaan. Digitaalinen tiktok näyttää 3.04. Kiireesti oli vain väsättävä sivut loppuun ennen kuin luovuusblokki iskee. Ja täytyy kyllä sanoa että ihan tyytyväinen olen lopputulokseen.

Sivustolla on siis nykyään blogi, jonne muutkin voivat minun (rollen) lisäksi kirjoitella. Tuohon aikaleiman ja kommentti-indikaattorin viereen tulee vielä kuva ja selite bloggaajasta, jotta kaikki tietävät kuka sitä tekstiä milloinkin suoltaa. Miittisivu, paitatilaussivu, ja muut sivut uudistuvat myös merkittävästi. ”Ketä?”-sivu tullaan jättämään kokonaan todennäköisesti pois… #pulinasta voi nimittäin tykätä sen Facebook-sivulla, tai lisäämällä itsensä #pulinan Facebook-ryhmään. Pulina löytyy myös Last.fm:stä, ja Wakoopasta. Sinne vain kaikki.

Ehkä tämä oli tässä. Ylläpitäjä menee nukkumaan ja jatkaa huomenna (ei kun tänään…). Jatkakaa jutustelua #pulina:lla toistaiseksi ilman minua. Huomenna tavataan taas.