Pulinan uudet sivut valmiit

Tässäpä se nyt sitten olisi. Nämä ovat vielä testivaiheessa, joten älä ihmettele jos mikään ei toimi (sillä mikään ei oikeastikaan toimi). Kello on jo paljon, ja lupasin itselleni että menen viimeistään kolmelta nukkumaan. Digitaalinen tiktok näyttää 3.04. Kiireesti oli vain väsättävä sivut loppuun ennen kuin luovuusblokki iskee. Ja täytyy kyllä sanoa että ihan tyytyväinen olen lopputulokseen.

Sivustolla on siis nykyään blogi, jonne muutkin voivat minun (rollen) lisäksi kirjoitella. Tuohon aikaleiman ja kommentti-indikaattorin viereen tulee vielä kuva ja selite bloggaajasta, jotta kaikki tietävät kuka sitä tekstiä milloinkin suoltaa. Miittisivu, paitatilaussivu, ja muut sivut uudistuvat myös merkittävästi. ”Ketä?”-sivu tullaan jättämään kokonaan todennäköisesti pois… #pulinasta voi nimittäin tykätä sen Facebook-sivulla, tai lisäämällä itsensä #pulinan Facebook-ryhmään. Pulina löytyy myös Last.fm:stä, ja Wakoopasta. Sinne vain kaikki.

Ehkä tämä oli tässä. Ylläpitäjä menee nukkumaan ja jatkaa huomenna (ei kun tänään…). Jatkakaa jutustelua #pulina:lla toistaiseksi ilman minua. Huomenna tavataan taas.

rolle

Tämän sivuston ja sen kanavan perustaja, ja ylläpitäjä, ystävällinen hevi-ihminen, elokuvafriikki joka harrastaa vapaa-aikanaan perhe-elämää ja tietokoneita.