Muutamia tarkennuksia

Minulta on kysytty muutamia asioita useampaan otteeseen, joten päätin selventää ja tarkentaa ihan täällä blogissa – nyt kun sellainen on.

  1. Missä Haamu on?
    Haamun on korvannut täysin kummitus -botti, nimittäin muistinvuoto alkoi häiritsemään meikäläistä, ja tnnetiä niin paljon, että päätin luopua eggdropista etäshellillä. Eli vielä selvennykseksi kaikille: kummituksessa on nyt kaikki Haamun ominaisuudet. Eli parempi homma kun on vähemmän botteja ja enemmän ominaisuuksia.
  2. Missä sännöt?
    Sääntösivua ei ainakaan toistaiseksi ole. Pulinalla pätee edelleen samat säännöt, eli yritetään olla ystävällisiä kaikille, ja osataan käyttäytyä. Jos oppi joutuu käyttämään valtaansa, sille on varmasti hyvä syy, ja vaikka ei olisikaan…

Tänään jutut eksyivät viiden jälkeen K-18-alueille, mikä on sinänsä ok, mutta vaikka kanavalla on suurin osa 18 vuotta täyttäneitä, siellä on myös toisinaan nuorimmillaan 12-14-vuotiaita, eli pidetään järki kädessä. Loppupeleissä vastuu on aina vanhemmilla, mutta voimme silti olla pasteamatta esimerkiksi pornografia-aiheisia linkkejä päiväsaikaan. Ilta- ja yöaikaan juttu onkin sitten toinen. Jatketaan samaan iloiseen malliin, ja hyvää kesäpäivää kaikille vaikka vähän viileää nyt onkin!

rolle

Tämän sivuston ja sen kanavan perustaja, ja ylläpitäjä, ystävällinen hevi-ihminen, elokuvafriikki joka harrastaa vapaa-aikanaan perhe-elämää ja tietokoneita.