kuulumiset

Mitä ylläpidolle kuuluu?

Pulinan blogi on viettänyt pitkään hiljaiseloa. Kukaan ei lisäkseni ole innostunut bloggaamaan, näemmä. Tai sitten kaikilla on ihan yhtä kiire. Kanavan operaattoreille kuuluu hyvää, ainakin itselleni.

Pidempiaikainen hiljaiseloni kanavalla on johtunut ajanpuutteesta, ei siitä ettenkö haluaisi irkata. Tai no, ei oikeastaan ajanpuutteestakaan, vaan siitä että on ollut niin paljon muuta tekemistä. IRC on aina auki toisessa ikkunassa ja käytän sitä privakeskusteluihin, bitlbeen kautta skypetykseen, mesetykseen ja Facebook-chattailyyn – kätevää kun kaikki on IRCissä. Lisäksi olen paljon pyörinyt devauskanavilla. Pulina on vaan jäänyt vähemmälle jostain kumman syystä.

Osittain syynä on se, että pistin oman firman pystyyn tänä keväänä. Jos mielit bloggailla tänne ja irkkaat kanavalla, pistä minulle viestiä. Jos kaipailet itsellesi, yrityksellesi tai bändillesi nettisivuja, samaan paikkaan voi pistää viestiä. :-) irkkaillaan!

Mitä kuuluu?

Monet ovat varmaan huomanneet ajoittaisen poissaolevuuteni kanavalla. Se johtuu yksinkertaisesti siitä että työni syö suurimman osan ajastani. Iltaisin ja viikonloppuisin olen väsynyt tai sillä tuulella etten jaksa pahemmin irkkailla. Teen työkseni nettisivuja, web-kehitystä, sosiaalisen median päivittelyä, joten luonnollisesti irkkailen silloin tällöin töistäkin. Aina ei vain kuitenkaan kerkiä.

Siksi olisikin kiva nähdä teidän juttuja täällä bloginkin puolella. Jos olet innokas bloggaaja (tai vaikka vähemmänkin innokas), voin luoda sinulle tunnukset niin että pääset kirjoittelemaan. incidencen kanssa mietittiin jos kehitettäisiin tänne nettisivujen puolelle jonkinlainen profiili-kuvagalleriasysteemi (sori dafis kun en ole vieläkään kerinnyt ryhtyä toimeen!). Saa nähdä tuleeko tapahtumaan vielä tänä vuonna. Kovat on ainakin suunnitelmat.

Karttaa ei ole päivitelty, sinne pääsee myös halutessaan. Laittakaa vaan privaviestiä mulle. Mukavaa nähdä että kanavalle on tullut uusiakin. Yllättävän moni tyypeistä mennyt minulta ohi. Voin silti ylpeänä sanoa että olen tavannut reilusti yli puolet pulinalaisista. Hyvä porukka. Jatkakaa.

Tylsistymisen tulos

22:40:33 <@rolle> Blogatkaa joku.
22:40:43 <@Speadfreak> Asw, ehkä et vain osaa.
22:40:46 < Hupakko> rolle: älä nyt hoputa niitä :D
22:40:49 < siilis> rolle bloggaa ite.

Niinpä päätin blogata itse. Olette ihan tylsiä. Irkissä on ollut melko hiljaista tänä iltana. Niin hiljaista, että olen ikävystynyt. Siksi olenkin hieman katkera siitä että en saanut saunavuoroa perjantaille, kun joku pälli oli sen itselleen varannut. Pitänee oottaa että se muuttaa siitä pois, niin saa sen varattua itselleen – jos silloinkaan ehtii.

Jyväskyläläinen metallibändi Soulfallen soi. Soulfallenin laulaja (kyllä minä lempibändini tunnen) kehui Nummirockissa paitaani, ja oli muunmuassa kanssani samassa moshpitissä Sotajumalan esiintymisen aikaan. Enpä sen enempää jutellut hänen kanssaan, vaikka olisi varmaan kiintoisaa vaihtaa pari sanaa. Muilla en Soulfallenin paitaa nähnyt päällä, joten ehkä olin koko festareilla ainoa Soulfallen-fani.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Ole hyvä siilis, ja blogatkaahan te muutkin. Ei se tekstin tuottaminen niin vaikeaa ole. Tässäkin meni se 2 minuuttia abouttiarallaa.